piatok 16. marca 2012

Rémi Gaillard. Časť 3

Po francúzsky sa dohovoríme vo veľa štátoch, ale Rémiho pochopia všetci aj bez slov.
Po francúzsky sa dá bozkávať, ale Remi dokáže človeka chytiť za srdce aj inak.


Vo Francúzsku majú dobrú kuchyňu a tak nám Remi predvedie nejaký ten tajný recept z jeho kuchyne.
Mailom som obdržal aj recept. Do výrivky pridáme 5 kusov ľudí, pár kúskov zeleniny a miešame lopatou na pizzu až kým nás nevivedie ochranka. 



Milujem šnorchlovanie. A niesom sám. Aj Rémiho to baví. Do oceanária sa chodíme pozerať na to, čo je pod vodou. Ale pod vodou sú predsa aj potápači. Tak prečo sa ľudia divia, keď v oceanáriu vidia v akváriu Rémiho. Fakt netuším. A čo na to Vy?



Ak máte chuť pozrieť si desaťboj a nechce sa Vám čakať na letnú olympiádu, Remi má pre Vás jedno riešenie. Nikdy neskúšajte na vlastnej koži poprosím. Remi je trénovaný :D

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára