piatok 16. marca 2012

Ježiš ako ho nepoznáte. Časť 2.

Ak sa pozriete o pár príspevkov dozadu zistíte, že jednu takúto silnú náboženskú osobnosť tu už na videu zachytenú máme. Ale čo by to bolo za Ježiš, keby spravil na svete len pár zázrakov. A tak sme jeho kroky medzi nami smrteľníkmi sledovali s kamerou.


Prvé video urobí chute nejednému človeku. Predstavte si, že si niekde na verejnosti chcete nabrať vodu do flašky z fontánky na pitie. Na tom by nič zvláštne nebolo... Ale keď k Vám pristúpi sám veľký Ježiš osobne a mávnutím ruky premení vodu na víno? Čo potom? Nápad by som aj mal, lebo je piatok večer keď toto píšem :)


Väčšine z nás sa už iste stalo, že nám zomrelo domáce zvieratko. V prípade rybky to istí spláchnutie vo WC a pri väčších zvieratkách to pre zmenu istí lopata. Ale čo keď sa s tým nechceme zmieriť a čakáme na zázrak? Až tak nereálne to nie je. Stačí počkať na Ježiša.


Ak trpíte nevyliečiteľnou chorobou tak toto video je presne pre Vás. Pán Ježiš Vám určite pomôže. Odhodíte barle a bežíte hrať futbal. Dokonca Ježiš po tomto skutku vzlietne naspäť do neba.



                                                                                                                  Pokračovanie nabudúce :D

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára